Nordic ALS Run

Hugo van Drie
van totaal € 300 (108%)

Puzzel jij ook mee aan een oplossing van ALS?

ALS is een dodelijke spierziekte waarbij de spieren één voor één uitvallen. De gemiddelde levensduur van mensen die deze diagnose krijgen is 3 tot 5 jaar. De zoektocht naar het medicijn om deze ziekte te voorkomen en te genezen is een ingewikkeld en duur onderzoek. Elke week verliezen 10 families in Nederland een geliefde aan de gevolgen van ALS. Ik wil graag een steentje bijdragen en de wetenschap helpen om dichter bij de oplossing voor ALS te komen. Help je mee? Samen rennen we ALS de wereld uit!

Hoe steunt Nordic Stichting ALS Nederland?

De medewerkers van onze reisorganisatie Nordic zullen van onze kantoren in Steenhuffel (België) lopen naar de kantoren van Nordic in Nederland. Tijdens deze tocht van bijna 200km dragen de lopers een puzzelstukje van ALS om aandacht te vragen voor deze slopende ziekte en geld op te halen voor meer onderzoek. De tocht is opgesplitst in 15 trajecten variërend van 10km tot 20km en elke medewerker kan zich voor één of meerdere trajecten inschrijven. Het doel is om te finishen vóór middernacht aan ons kantoor in Nieuwegein, bij Utrecht.

Ik zal zelf een poging wagen om de volledige tocht te fietsen om de lopers te begeleiden als kopman. Een tocht van tussen de 175-200 km waar we wellicht wel 20 uur over gaan doen. 

Per €1500 die wordt ingezameld kunnen we met Nordic een puzzelstuk kopen bij de ALS stichting Nederland en kunnen we mee puzzelen naar een oplossing voor ALS. Hoe meer puzzelstukken we kunnen verzamelen, hoe meer we kunnen bijdragen aan het onderzoek naar deze ziekte.

De start is op zaterdag 2 oktober om 04:00 in Steenhuffel (BE), ons team hoopt tegen middernacht aan te komen in Nieuwegein (NL).

Alvast bedankt voor je suppport, elke donatie is zeer welkom!

Groet, 

Hugo